Меню

Предложения от дъската

Промоция

Какво и как да консумирате при нас


Artnewscafe има меню на традиционно градско кафене с аперитив. Специални за кафето са домашните кексове на Леля Емилия по стари пловдивски рецепти и новите по-био предложения от Радост. С провеждането на някои събития в artnewscafe гостуват тематични храни и напитки. Паралелно с консумацията на храни и напитки свободно може да използвате нашата библиотека, iMac инфо пойнт, свободен wifi и игрите – домино, табла, скрабъл.

Кафета
Artnewscafe предага отлично кафе от добър клас, поднесено по най-добрия за консумация начин с малка чаша вода. Латето макиято създава доста приятна естетическа цялост в комбинацията с домашния кекс. Artnewscafe е може би единственото кафене в Пловдив, което предлага Мурсалски чай в селекцията си. Другите са подбрани насипни чайове от “Чаена къща”.

Домашни кексове и малки храни
Агнеса, Жадна монахиня, Негърско дупе, Солен кекс с маслини, Ябълков пай, Мраморен кекс - на някой от тези домашни кексове приготвени от Леля Мария може да се насладите всеки ден при нас в artnewscafe, ако имате късмет да не са свършили. Домашни кексове може да намерите и на Леля Емилия, като един от тях е "Солен със сушени домати и босилек". Суровоядските бонбони са от Радост.


Вино и аперитиви
Предлагаме всички традиционни маркови алкохолни напитки и някои от класическите коктейли по рецептите на Найден Тасев. Това, което ще изненада или зарадва са комплиментите – кракери, маслинки, краставички, които получавате с ракията и виното.

Гостуващи храни
Храни или напитки, които се прокрадват покрай концепцията на някой арт-проект, изложба или най-често с Приятелите зад бара. Такива бяха бурканите от Буркан партито, Коктейла Солено куче на Васил Георгиев или чаят с джинджър и карамфил на Райчо Станев, суровоядските храни на Мер.


 

Планирайте в artnewscafe

 

Вашия рожден ден или парти в artnewscafe
Организирайте приятна приятелска обстановка, за да споделите идеите си, празника си или да отбележите повод - от рождени и именни дни, лични разкази за пътешествия с прожекции, партита на работния ви екип, до сватби и годежи или просто прилив на инкъм.

Дневни уъркшопове и лекции в пространството на artnewscafe
Имате тиха зала за 15 човека, проектор и екран, микрофон, напитки и храни - една приятна и специална атмосфера, за да презентирате, обучите или обсъдите идеите си. Най-удобни са делничните дни и часовете между 9:00 и 13:00 часа.

 

Идеи и предложения за плановете си, винаги ще получите от artnewscafe и барманите ни. За целта ни потърсете - елате на бара, споделете или пишете на news@artnewscafe.com

 

 

 

 

 

 

 

Кафета

Кафета

Домашни кексове

Домашни кексове

Вино и аперитиви

Класически коктейли

Гостуващи храни

Гостуващи храни