Събития

CHRISTMAS PARTY | ALL TOGETHER NOW 5

25 Декември 2016 / 26 Декември 2016 22:00 club VOID

Коледно-новогодишните празници са специално време в Пловдив, когато градът се изпълва със завърнали се, гостуващи и преминаващи хора, които освен семейния уют търсят и възможност за забавление и срещи. Аrtnewscafé, като вече емблематично пловдивско място за срещи, стартира поредицата партита ALL TOGETHER NOW с идеята да бъдем всички заедно сега и за да предостави тази възможност на всички, на които не им се спи след семейната вечеря. 

Първото такова парти е на Коледа през 2014 г. – годината, когато Пловдив е избран за Европейска столица на култура и когато „Заедно“ се превръща в мото и символ на града. За да бъдем всички „заедно“, мястото на тази среща е в просторното пространството на club VOID, а духът е специфичният за аrtnewscafé. Входът е безплатен, а краят на вечерта – неопределима величина. След успеха на първото парти през 2014 г. следват три тематични, за да дойде моментът за петото издание! 

Отново на Коледа, отново на същото място, отново с вход безплатен. 

Идеята за ALL TOGETHER NOW тръгва от това, че празниците са времето, когато пловдивчани от всички краища на света се завръщат у дома, както и от желанието да събираме всички наши любими хора. Тази година зад пулта ще застанат Sayulke, martin и ELEN. Mузикална селекция ще бъде с предимно музика от съвременната електронна сцена, като ще включва също и електронни хитове от последното десетилетие. 

САЮЛКЕ /МЕЛФОРМАТОР/ е вече познат DJ от партита, организирани от или с участието на "МЕЛФОРМАТОР". Започва като барман и DJ в artnewscafe и в последствие има изяви в "ТАМ" /Велико Търново/, "Жул Верн" /София/, както и на партита като The Spirit of Warhol, Melformator at Factory и MYBEATLIVE vol.5. Участва активно и в парти програмите на НОЩ 2013 и 2014, One Design Week, One Dance Week, One Architecture Week. Преди малко повече от две години заедно с waysie, ATNS и nemko-fi стартират проекта „МЕЛФОРМАТОР“ и успешно се занимават с организация на музикални събития. Разчита на широкоспектърна плейлиста от качествена музика, главно елетронна, но без значение от жанра. Харесва добре композирания микс с градация в настроението.

https://www.mixcloud.com/artnewscafe/all-together-now-sayulke/

https://www.mixcloud.com/melformator/пускахме/

MARTIN /artnewscafe/ има изяви предимно в Пловдив и София, в клубове като "Bar Kick’s" (София), "Fargo", "Мария Луиза", "Петното на Роршах", в бившия клуб "Lebowski", както и по повод 1 година Xraydio в "Конюшните на Царя". В София е подгрявал DJ Jesse в "KANAAL" на WarmUp Party Night 2013, както и последните му пускания в клуб Жул Верн. Музиката, която подбира, винаги е танцувална и дава предпоставки за повишено парти настроение. Голяма част от музикалната му селекция звучи в онлайн радио "LMEY", както и в artnewscafe. 

https://www.mixcloud.com/Martin_pz/martin-8/

https://www.mixcloud.com/Martin_pz/kabinet-dance/

ЕLEN е бивш барман на artnewscafe, поела по своя творчески път. Има изключителен афинитет към музиката и отскоро се изявява и като DJ. С много позитивни отзиви от ALL TOGETHER NOW, от парито Make PLOVEDIV not WAR в Петното на Роршах, както и от Oh, Sunday! в клуб Fargo. ЕЛЕН е подбирала също и музика на партита като Melformator at the Pool и VOID E-SESSIONS.

https://www.mixcloud.com/artnewscafe/all-toghether-now-elen/

https://www.mixcloud.com/elenakojuharova/mpnw/

________________

Официален партньор на събитието е ABSOLUT.

медийни партньори:

________________

http://boyscoutmag.com/
http://fonotekaelektrika.com/
http://bnr.bg/plovdiv/moleskin/broadcast
http://podtepeto.com/
http://www.kapana.bg/
http://www.plovediv.com/
http://mediacafe.bg/
http://www.katrafm.com/

ALL TOGETHER NOW VOL. 5

25 декември, начало 22 ч.

club VOID

ул. „Братя Пулиев“ 2, кв. Капана Пловдив


Share