Събития

EASTER PARTY | ALL TOGETHER NOW 4

30 Април 2016 / 1 Май 2016 22:00 VOID | кв. Капана |

На 30 април artnewscafé организира четвърто празнично парти - ALL TOGETHER NOW – защото празниците са времето да сме всички заедно!

Вдъхновен от слогана Together, с който Пловдив беше избран за Европейска столица на културата 2019, както и от успеха на предните партита под надслов All Together Now, екипът на artnewscafe, призовава всички свои посетители и фенове през годините с четвърто парти “All Together Now 4” (Всички заедно сега) на Великден.

Великденското парти All Together Now 4 ще се проведе в клуб VOID (кв. Капана) на 30 април 2016 г., когато в Пловдив се завръщат от други крайща на света редица пловдивчани и приятели на града. Концепцията за All Together Now (Всички заедно сега) е заложена, както в общността, която artnewscafe изгражда с годините, така и с DJ-те, които кани с тяхната алтернативната музика. За това и line-up-a са лица, който са привърженици на тази музика и са свързани с artnewscafe. Това са Саюлке (Мелформатор), Мартин (artnewscafe), Виктор (NIGHT Plovdiv, Moleskin broadcast) и Елена.

Входът за събитието е свободен, за да бъдем всички отново заедно.

______________________________

Основен партньор на събитието е ABSOLUT.

-

За музикалната програма:

САЮЛКЕ /МЕЛФОРМАТОР/ е вече познат DJ от партита, организирани от или с участието на "МЕЛФОРМАТОР". Започва като барман и DJ в artnewscafe и в последствие има изяви в "ТАМ" /Велико Търново/, "Жул Верн" /София/, както и на партита като The Spirit of Warhol, Melformator at Factory и MYBEATLIVE vol.5. Участва активно и в парти програмите на НОЩ 2013 и 2014, One Design Week, One Dance Week, One Architecture Week. Преди малко повече от година заедно с waysie, ATNS и nemko-fi стартират проекта „МЕЛФОРМАТОР“ и успешно се занимават с организация на музикални събития. Разчита на широкоспектърна плейлиста от качествена музика, главно елетронна, но без значение от жанра. Харесва добре композирания микс с градация в настроението.

mix #1

mix #2

MARTIN /artnewscafe/ има изяви предимно в Пловдив, в клубове като "Bar Gramophone", "Fargo", "Мария Луиза", "Петното на Роршах", в бившия клуб "Lebowski", както и по повод 1 година Xraydio в "Конюшните на Царя". В София е подгрявал DJ Jesse в "KANAAL" на WarmUp Party Night 2013, както и последните му пускания в клуб Жул Верн. Музиката, която подбира, винаги е танцувална и дава предпоставки за повишено парти настроение. Голяма част от музикалната му селекция звучи в онлайн радио "LMEY", както и в artnewscafe. 

mix #1

mix #2

ЕLEN е бивш барман на artnewscafe, поела по своя творчески път. Има изключителен афинитет към музиката и отскоро се изявява и като DJ. С много позитивни отзиви от ALL TOGETHER NOW, както и от парито Make PLOVEDIV not WAR в Петното на Роршах. ЕЛЕН е подбирала също и музика на партита като Melformator at the Pool и Plovdiv Underground.

mix #1

mix #2

VICTOR е директор на "Нощ на музеите и галериите - Пловдив" от 2013 г. насам, основател на радио предаването "МОЛЕСКИН" по Радио Пловдив и организатор на ежегодното SCANDINAVIAN ELECTROPOP PARTY в artnewscafe. Музиката, която подбира, е свързана със съвременната скандинавска музикална сцена. Изявите му като DJ са свързани с партита в галерия U-PARK, "Петното на Роршах", както и партито по случай 3 години Xraydio в бар Gramophone. 

mix #1

________

Медийни партньори:

Boyscout

Kapana.bg

Под Тепето

Фонотека Електрика

MediaCafe

Plovediv

Edno.bg

Aha!Car

Mолескин

30 АПРИЛ

VOID, УЛ. БРАТЯ ПУЛИЕВИ 4

КВ. КАПАНА

 

ВХОД - СВОБОДЕН

НАЧАЛО - 22:00 ЧАСА


Share