Събития

CHRISTMAS PARTY | ALL TOGETHER NOW 3

25 Декември 2015 / 26 Декември 2015 22:00 Stage51, бул. Христо Ботев 51

На 25 декември artnewscafé организира третото специално празнично парти - ALL TOGETHER NOW – защото празниците са времето да сме всички заедно!

И тъй като идеята за ALL TOGETHER NOW тръгва от това, че празниците са времето, когато пловдивчани от всички краища на света се завръщат у дома, тази година зад пулта ще застане Charlie Smooth, родом от Пловдив, но живеещ и работещ в Берлин. Със своя ексклузивен 7-часов коледен dj-сет той ще донесе духа на клубната сцена от германската столица. Разнообразната музикална селекция ще бъде с непредсказуеми скокове във времето и пространството, ще включва диско, фънк, буги, хаус, итало, асид и какво ли още не от последните 40 години. 

 

Charlie Smooth е от Пловдив, преди 13 години се мести в Берлин с идеята да бъде DJ. Освен тази вече осъществена мисия той създава и платформата Get Deep, с която става резидент в най-известния берлински клуб след Berghain - ://about blank. От 2009 г., когато е създадена, досега Get Deep успява да се развие неколкократно като води в Берлин DJ-и от всички краища на света и редовно подкрепя доказали се български артисти като Kink, Stefan Goldman и Emil Doesn’t Drive. 

В Берлин, Charlie Smooth отдавна се е доказал и редовно подгрява световни величия като Dimitri From Paris, MCDE, Sadar Bahar, Hunee. Славата му се носи и извън столицата на електронната музика и той има зад гърба си множество международни участия в Холандия, Белгия, Швеция и други. През 2016 се очаква и издаването на първия му винил и колаборация със Boiler Room. 

Като DJ, Charlie Smooth разчита на неповторимата си интуиция и на над 10 годишния си опит по световните дансинги. 

 

Препоръчваме ви да се подгреете за него и All Together Now Vol. 3 в Sound Cloud или Facebook:

 

https://soundcloud.com/charlie-smooth

https://soundcloud.com/getdeep

https://www.facebook.com/CharlieSmoothGD

 

Официален партньор на събитието е ABSOLUT.

________

Медийни партньори:

 

Boyscout

Kapana.bg

Под Тепето

Фонотека Електрика

MediaCafe

Plovediv

Edno.bg

MusicLife

Aha!Car

Mолескин

25 ДЕКЕМВРИ

STAGE 51, БУЛ. ХРИСТО БОТЕВ 51

ВХОД - СВОБОДЕН

НАЧАЛО - 22:00 ЧАСА


Share